Dominik Olechowski

Congratulations for winning YCD 6!

Ärligt trodde jag inte att han skulle gå så långt (alla mina killfavoriter åker ut i mitten av tävlingen!!!)
Är så jävla glad att han vann! Höll tummarna för honom redan från början.
Blev typ kär i honom redan under kastingen (!!!!)
Hans dans... Hade kunnat sitta & titta på honom i timmar! (eller ja, tills jag hade smällt)
SÅ JÄVLA RÄTT ATT HAN VANN!

Kommentarer
Postat av: Debbie

Har helt missat! Vem är det!?

2011-06-04 @ 23:41:22
URL: http://debbie.nu
Postat av: Debbie

Om polacken ja! Haha, ja, då förstår jag varför jag missat honom ;) Kul att man kan följa andra länder så där! Hur mår du förresten? Lite bättre?

2011-06-06 @ 09:36:06
URL: http://debbie.nu
Postat av: Debbie

Ja, det måste jag ha glömt svara på ja!! Bra att du påminde mig :)



Ja, det kan ju vara så. Jag har tänkt samma tanke, att han mår dåligt över att inte räcka till för mina problem för han har fullt upp med sina egna. Men jag känner precis som du, att det måste väl ändå jag få avgöra. Alla förhållanden har ju sämre perioder, sånt kommer man ju inte ifrån. Livet är ingen dans på rosor, lika bra att vänja sig. Men vissa vill ju inte, som våra ex. Dom vill klara sig själva.. Min vill leva livet utan mig, ha kul, va me vänner och festa. Han vill va singel, jag har förstått det nu. Orsaken kommer jag aldrig förstå, eftersom han inte vill ge mig några klara svar.. men jag har accepterat att han är ett svin som aldrig kommer bete sig rätt mot mig. Så jag har gått vidare nu. Har verkligen försökt få honom att vilja, men jag kan inte göra mer.. slutar bara med att jag själv mår dåligt. Inte värt det, jag älskar mig själv mer! Vi har aldrig haft någon paus innan som ni, men det hade varit skönt om vi haft det i avsikt att ändå bli tillsammans igen. Hade gillat om han föreslagit det först, innan det bara var slut helt tvärt. Jag har träffat en ny kille som jag umgås med nu. Vi var på bio i torsdags och igår var jag hemma hos honom :) Det var mysigt.. precis vad jag behöver! En ny frisk fläkt som uppskattar mig, tycker att jag är fin och uppskattar mig. Självklart känns det tungt att ha förlorat J, men jag har som sagt verkligen försökt allt jag kan. Det var upp till honom och han ville inte ta den chansen, så det får stå för honom. Nu ska jag försöka hitta tillbaka till mig och leva mitt liv :) Vi får se hur det går, känns redan bättre iaf!



Men du, din kärlek låter riktigt förvirrad. Han verkar inte heller veta vad han vill. Men jag har en tro på att man ändå någonstans vet det, liksom.. man drar ju åt ena eller andra hållet, och han tycks ju ändå dra åt ditt motsatta håll. Om man tänker på någon, saknar den personen och dessutom lovar att höra av sig, då borde han göra det. Uppenbarligen vill han inte, det har jag fått inse med min också. Det svåra för oss är nog mest att inse varför, eftersom det inte känns som att det borde bli såhär. Men av någon sjuk anledning verkar det vettigt för honom, och då är han en skit som inte ser ditt värde. Tänk efter, det har jag gjort.. vill du ha någon som är så självupptagen, inte kan prata känslor och som du då ska vara osäker på hela tiden? Aldrig veta om han ska stanna eller gå? Nej, fy tusan. Vet precis känslan av rädsla för att han ska hitta nån annan att trösta sig med (ungefär så som jag gjort nu, fast den killen är mer än tröst, han är en seriöst sjukt bra kille, nästan för bra för att va sann).. det svider helt galet. Men om han gör så, gör han det antagligen för att du betydde så mkt, så han vill tänka på annat. Men du, ett tips.. försök hitta någon annan som ger dig glädje. Behöver inte va ett kärleksförhållande, men kanske en killkompis att hänga med? För mig hjälper det bättre med killkompisar än tjejer, men det kanske är för att jag tycker dom är mer äkta. Försök skapa nya relationer!

2011-06-06 @ 17:32:17
URL: http://debbie.nu
Postat av: Debbie

Men bråkade ni mkt då? Eller hur upplevde du det? För så sa ju min med, men för mig var det inga bråk som var så stora att göra slut för. Det var saker som gick att reda ut bara man pratar ut om det. Tror det är vad som skiljer oss från killarna, vi vill prata och reda ut det. Han däremot, min J, ville bara sluta höra av sig, sura.. istället för att ta reda på hur vi tänkt och kanske till och med inse att det var ett missförstånd. Känner att han låst sig fast i alla problem, förstorat upp dom i sitt eget huvud och sen haft för mycket egen-tid att tänka över alla saker. Om och om igen. För när vi sågs och hade det mysigt, var allt så bra. Sen en vecka senare har han hunnit ändra sig. What? Vad hände under den där veckan? Jag körde efter "ligg lågt" och lät honom vara tills vi skulle ses. Men då hade ju han hunnit deppa ner sig och tänkt igen. Orka lyfta upp honom ur deppet, för att han sen ska dimpa ner och sluta tro på oss igen. No thanks :/



Nej, du.. FÖRSÖK att sluta tänka på vad han gör, vem han är med osv. har du honom på facebook? Isåfall, ta bort! Du måste ha så lite kontakt och insyn som möjligt i hans liv om du ska kunna gå vidare, speciellt eftersom ni redan krockar i skolan.



Jag vet precis hur du känner, man fattar inte alls vad det kom ifrån. Blixt från klar himmel, känns det som. Men tänk efter, kanske finns det någon därute som kan älska dig ännu mer, som är så bra att de där bråken ni två haft aldrig skulle hända med honom? Att se sig själv med någon annan, är jättekonstigt. I know! Jag är ju också förvirrad över att va med den nya nu, men samtidigt får han mig att må så himla bra.. så.. det är en dag i taget som gäller fram över.

2011-06-06 @ 20:21:38
URL: http://debbie.nu
Postat av: Debbie

Ja, eller hur.. man får en chock. Skitkonstigt. Tycker ju att de kan säga något innan det bara smäller till och man ska gå skilda världar. Svinigt beteende, faktiskt. Först försöker man reda ut det, går det inte.. DÅ går man skilda världar. Han sa att han älskade mig, bullshit, om han älska mig hade han inte bara brytit sådär. Då försöker man lösa det! Då tar man inte den enkla vägen. Det värsta man kan tänka sig när man älskar någon, är att förlora den personen. Så.. nej, bullshit!



Bra! Men kan du inte ta bort alla som påminner om honom bara, så kan du ändå fortsätta och ägna dig åt saker som du brukade innan? Jag menar, du ska ju inte behöva sitta uttråkad och offra dina nöjen för risken att bli ledsen? Jag tog bort alla J:s kompisar och ja, alla som jag visste hade kontakt eller kunde lägga upp bilder på honom. Varför ska jag ha kvar dom? Facebook är till för att ha kontakt med folk man VILL ha kontakt med, som får en att må bra. Rensa! Så kan du lägga till mig där istället, haha ;P



Nej jag vet, man orkar inte riktigt dra hela sin livshistoria igen för nån ny som man ska få att förstå allt skit man varit igenom. För tänk om det slutar likdant. Jag har också en jobbig historia, är inte heller glad över att behöva dra den på nytt. Men sen tänker jag att jag inte behöver stressa med det, det får komma lite i taget.. sen en dag så, vips, så känner han mig :P Men klart man inte kan om man inte är redo. Vet du? Jag kände mig inte alls redo i torsdags när vi gick på bio. Det var andra gången jag träffa honom sådär. Men jag tvingade mig själv att träffa honom, tänkte att det om inte annat kan bli en riktigt bra vän. Så mådde jag så himla bra efteråt, gick hem med ett leende på läpparna. Och det har inte hänt på liksom..ööö.. ja, sen mars när helvetet brakade lös. Sen igår när jag var på väg hem från honom kände jag plötsligt att J kan dra åt helvete. Den här killen tittade på mig som att han inte sett något finare. Det är ju SÅ en kille ska få en att känna! (nu kommer du säga att din kille fick dig att känna så, ja, men inte nu, eller hur? alla killar man varit med har ju fått en att må bra under tiden man va tillsammans, sen får dom en personlighetsväxling och dom blir helt störda.. och det är DET man bör minnas av dem, inte det positiva som var innan). Hur som, även om du inte är redo.. häng med killar ändå, utan några förväntningar. Blir det något är det bara en bonus, ok? ;)

2011-06-06 @ 21:30:13
URL: http://debbie.nu
Postat av: Debbie

Ja, det är riktigt elakt. Försök vara arg istället för ledsen, för sådär gör man inte! Och du, haha.. jag vet, jag kände mig väldigt otrogen igår. Men så påminde jag mig själv om alla mina försök att rädda Oss, och att det var han som ville det här. Så nej, inga skuldkänslor i denna kropp för tillfället :P Kändes nästan mer skönt, som att ge igen på nå vis. Låter kanske konstigt, men lite som att.. "HA, your loss!" liksom ;)



Ja, nej det är klart.. vänner som är dina är ju dina, men ta bort taggar om ni har gemensamma bilder osv. Ta bort det du själv har uppe liksom, så du blir så lite påmind som möjligt. Självklart ska du ju inte behöva ta bort dina vänner, men dina "riktiga" vänner kanske ändå känner med dig och inte lägger ut en massa nya foton på honom som du kan se? Ska absolut lägga till dig där :)



Ta hand om dig nu! Nu måste jag sova, jobb imorrn. Buuhu!

2011-06-06 @ 22:29:47
URL: http://debbie.nu
Postat av: Emmi - Fashiontwisted

- åh just det! fick smset men stod o hämta ut ett paket på posten just då så klickade bara bort det! ^^'' <3

2011-06-10 @ 17:55:50
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: Emmi - Fashiontwisted

Nejdå! jag är verkligen inte sur =) hehe.

har inte varit så aktiv i skolan jag heller, heh oops. klart vi ska ses snart!! puss

2011-06-10 @ 22:02:23
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0